20% popusta za plaćanje pouzećem ili karticama.

Nema na zalihama

Format: 32x24x4,3 cm
Broj strana: 480
Povez: tvrdo koričenje, šiveno
Težina: 3,3 kg
ISBN: 978-86-80034-10-2

Otplati na rate

Na kasi izaberi od 2 do 20 mesečnih rata. Ugovor dobijaš uz knjigu. Rate otplaćuješ sama.

Uzmi 3 plati 2
Najjeftiniju od 3 izabrane knjige dobijaš besplatno. Poklon će se sam obračunati na kasi.
Kategorija:

31 recenzija za Stefan Nemanja – Rađanje države

 1. Verified owner Dragiša (potvrđen vlasnik)

  Pošto mi je knjiga tek dostavljena i nisam je još pročitao moram da napomenem da se komentar bazira samo na prelistavanju a što se toga tiče mogu reći da sam oduševljen i da sa nestrpljenjem čekam da počnem sa čitanjem. Kvalitet izrade je na zaista visokom nivou. Moje preporuke u svakom slučaju.

 2. Verified owner Dragan (potvrđen vlasnik)

  Kupio sam sve tri. Savršene.

 3. Verified owner Ruzica Petrovic (potvrđen vlasnik)

  Задовољство је имати овакав комплет књига. Књиге су сјајно опрепљене, најбољи квалитет папира и корица уз богате сликовне прилоге. Прочитала сам књигу Српска Деспотовина. Препоручујем свим генерацијама да је прочитају. Врло занимљиво да се кроз векове провлачи неслога српског народа, жеђ за доминацијом. Основни мотив издајство брата, тражење помоћи од поробљивача и стављање себе у вазалски однос да би се увећало газдинство разорило је претходне нараштаје. Толико векова иза нас није нас научило јединству. Словени су били силан народ. Деобе, поделе, ратовања брат против брата узеле су велики данак. Не могу а да се не запитам да ли будуће генерације, које су интелигентније, могу да пронађу модус не би ли се срби и словенски народи пробудили из вишевековног сна и окренути једни другима. Могу ли се извући поуке из прохујалих векова? Јачи смо када је породица на окупу. Да су наши преци били уједињени не би било толиког зулума и вишевековног робовања. Моје индивидуално мишљење је да овај комплет књига може деловати поучно и васпитно и препоручујем их сваком домаћинству не ради украшавања полица и витрина већ за читање и размишљање.

 4. Verified owner Миле Пухалић (potvrđen vlasnik)

  Нећу дати 5 звездица јер нисам прочитао. Прелистао сам и аутор се потрудио да књига небуде тешка 🙂 🙂 за читање . Поставком слика , фрески ,мапа и крупне штампе улепшао и олакшао је пустоловину кроз седам векова у 15 кг. Нисам баш био задовољан када сам видо цитате дотичног” Константина Порфирогенита” којег или чије документе многи историчари , што домаћи а и страни оспоравају. Срећа у предговору се оградио баш од тумачења и позивања на изворе . Јер историја само препознаје КОСТИ и ДАТУМЕ 🙂 Надам се да ћу додати и пету звездицу кад завршим читање . Све честитке на уложеном труду !

 5. Verified owner Marija Novaković Pavlović (potvrđen vlasnik)

  Knjige su mi upravo stigle i malo je reći da sam oduševljena. Uzela sam sve tri. Štampa je sjajna, jedva čekam da počnem da čitam. Slike u knjigama su fantastične. Definitivno je nešto što bih preporučila svima da imaju u svojoj kućnoj biblioteci.

 6. Verified owner Љиљана (potvrđen vlasnik)

  Ове три књиге о нашој историји свака кућа треба да има.

 7. Verified owner Златко (potvrđen vlasnik)

  Свака препорука за куповину књига!

 8. Verified owner Darko (potvrđen vlasnik)

  Kupio sam sve tri. Perfekcija

 9. Verified owner Danijela (potvrđen vlasnik)

  Savršena, knjiga koju svako treba da ima uz ostale dve o Istoriji našeg naroda.

 10. Violeta

  savršenstvo. već sam kupila druge 2 knjige o istoriji našeg srpskog naroda.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *