INFORMACIJE O KUPOVINI

Knjige možete naručiti online putem sajta u našoj prodavnici, slanjem poruke na mejl info@dalamber.rs ili pozivom na broj 060 4618 087.

Moguća su tri načina plaćanja:
1. Pouzećem – celokupan iznos računa plaćate kuriru prilikom isporuke.
2. Platnim karticama – plaćanje je moguće svim vrstama platnih kartica, a odvija se preko zaštićenog sistema Banca Intesa. Vlasnici Banca Intesa kreditnih kartica mogu svoj iznos podeliti na do 6 mesečnih rata.
3. Samostalnom otplatom ili putem administrativne zabrane na rate, bez kamate – prilikom naručivanja samo odaberite “Otplata na rate” i u polje jmbg unisite vaš jmbg i odaberite željeni broj rata, od 2-20 rata. Knjige će vam stići u roku od nekoliko dana, a prva rata dospeva na naplatu za 30 dana.

Napomena: za isporuke u inostranstvo nije moguće plaćanje na rate i pouzećem.

Za kupovinu jedne knjige poštarina se naplaćuje 330 rsd, dok za kupovinu dve i više knjiga troškove dostave snosi Dalamber. Dostava se vrši DExpress kurirskom službom.

Troškovi dostave za inostranstvo

Isporuka u inostrastvo se vrši putem „JP Pošta Srbije“ po sledećem pravilniku:
I Zona – Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Severna Makedonija – troškovi isporuke iznose 880 rsd,
II Zona – Ostale zemlje Evrope (bez Ukrajine) – troškovi isporuke iznose 2.700 rsd,
III Zona – Zemlje Azije i Afrike – troškovi isporuke iznose 4.430 rsd,
IV Zona – Zemlje Amerike, Australije, Novi Zeland i Okeanija – troškovi isporuke iznose 4.900 rsd,

Napomena: za eventualne carinske dažbine koje zavise od zemlje isporuke ne snosimo nikakvu odgovornost. Molimo vas da to proverite kod vaših lokalnih vlasti.

Isporuke u Srbiji se obično obavljaju u roku od 2 radna dana. Ponekad se zbog teškoća ili organizacije kurira taj rok može produžiti na do 5 radnih dana.
Za inostranstvo se rokovi isporuke razlikuju u odnosu na destinaciju i obično traju od 5 do 25 radnih dana. U ovo vreme ne ulazi vreme stajanja robe na carini.

Sva oštećenja, nedostatke, neodgovarajući artikal i druge nesaobraznosti knjiga molimo da nam prijavite u roku od 48h od momenta isporuke, slanjem poruke na mejl info@dalamber.rs ili pozivom na broj 060 4618 087.
Nakon toga ćemo vas kontaktirati i dogovoriti sa vama povrat i zamenu knjiga, o našem trošku i u našoj organizaciji.

Napomena: povratne pošiljke za koje mi ne organizujemo prevoz ne preuzimamo niti za njih snosimo nastale troškove.

KONTAKTIRAJTE NAS