O nama i vama

Dalamber je stvaralačka kuća. Nosi naziv po francuskom akademiku, jednom od tvoraca Velike enciklopedije. Svojim neobičnim životom i delom, on nam je inspiracija.

Jednostavno smo drugačiji. Videćeš to kroz naslove. Neka možda deluju i šašavo na prvi pogled, ali svako krije ozbiljnu svrhu, korisnu za obrazovanje i ispunjen život. I da, uglavnom ih mi pišemo i ilustrujemo.

Šarenolik smo tim koji deli isti cilj - podeli sreću kao keks sa najboljim drugom. Jer čemu inače služi putovanje zvano život?

I to je ljubav.

O nama i vama

Dalamber je stvaralačka kuća. Nosi naziv po akademiku Žan le Ron Dalamberu, jednom od tvoraca Velike enciklopedije. Svojim neobičnim životom i delom, on nam je inspiracija.

Mi smo jednostavno drugačiji, ljudi koji uživaju dok stvaraju zajedno i pomažu drugima. Verujemo da svet može bolje. Međusobno se dopunjujemo i tako izvlačimo najbolje jedni iz drugih. A ti? Nemoj samo da posmatraš i kukaš, daj sve od sebe i pomoći ćeš i ti.

I to je ljubav.

Česta pitanja

Gde mogu da pogledam knjige?

Za sada nemamo svoje prodajno mesto i ne prodajemo naša enciklopedijska izdanja u drugim knjižarama. Ukoliko želiš da vidiš naša enciklopedijska izdanja nazovi na broj telefona 0604618087 za dogovor.

Kako mogu da poručim?

Možeš poručiti direktno putem sajta ili pozivom na broj 0604618087 svakim radnim danom od 8h do 16h.

Kako mogu da kupim na rate?

Prilikom poručivanja biraš otplatu na rate, kao i broj rata na koji želiš da podelimo iznos. Dobićeš plan otplate sa potrebnim podacima za uplaćivanje rata. Uplaćuješ je kao i sve druge račune, a ratu možeš uplatiti bilo kada tokom meseca. Takođe, ukoliko želiš, možeš uplatiti i veći iznos i na taj način ranije otplatiti knjige.
Ukoliko poručuješ knjige u vrednosti iznad 24.000 rsd potrebno je da nam dostaviš potvrdu o zaposlenju, u suprotnom nije potrebno da ispunjavaš nikakve specifične uslove.

Dostava?

Pakete šaljemo Dexpress kurirskom službom, a rok za isporuku je od 1-3 radna dana. Cena dostave je 330rsd.

Da li mogu kupiti preko administrativne zabrane?

Da. Potrebno je samo da nam kažeš gde radiš i kada ti potvrda o kupovini stigne uz knjige, samo je odneseš u svoju obračunsku službu.

Da li treba da šaljem portvrde o uplati svakog meseca?

Nema potrebe. Sve uplate se evidentiraju u sistemu.

Gde mogu da proverim stanje otplate?

Stanje otplate možeš proveriti pozivom na broj 0606180879 svakog radnog dana od 8h do 16h.

Šta je akcija kupi tri, a plati dve?

Odaberi bilo koje tri knjige i jednu od njih, najjeftiniju, dobijaš na poklon. Ova akcija važi za sve knjige, možeš izabrati i iste.

Kako da ostvarim 20% popusta?

Ukoliko svoju porudžbinu plaćaš u celosti ostvaruješ popust od 20%. Ovaj popust važi za sve porudžbine koje se plaćaju u celosti, bez obzira na broj knjiga. Možeš platiti karticom direktno na sajtu ili pouzećem.