Kontakt

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Na broj telefona 060 4618 087 nam pošaljite SMS sa brojem računa za koji želite da proverite stanje i mi ćemo vam poslati sve detalje vezane za taj račun.

Trenutno nemamo prodavnicu u kojoj bi bilo moguće uživo pogledati knjige. Međutim, nećete pogrešiti ako ih naručite bez prethodne provere, jer ih uvek možete vratiti bez ikakvog obrazloženja u roku od 15 dana od dana preuzimanja pošiljke. Verujemo da ćete biti zadovoljni njihovim kvalitetom.

Kao dokaz o isplati računa šaljemo svima SMS poruku početkom svakog meseca koji sledi nakon meseca u kom je dug po računu kompletno isplaćen. Naravno, uvek nam možete ostaviti mejl adresu na koju želite da vam dostavimo i pismenu potvrdu.

Naravno. Potrebno je samo da nam dostavite podatke vaše firme (naziv, adresa, mesto, PIB, tekući račun, telefon za kontakt) na mejl adresu info@dalamber.rs i mi ćemo vam u što kraćem roku dostaviti fakturu.

Za bilo koji oblik saradnje, partnerstva, honorarnog ili stalnog zaposlenja slobodno nam pišite na mejl adresu veljko@dalamber.rs. Rado ćemo saslušati i popričati sa vama sa kojima delimo istu misiju, ljudske i kulturne vrednosti.

KONTAKTIRAJTE NAS