Predstavljamo knjige

Predstavljamo Najlepše bajke i basne

Bajke - neiscrpni izvor mašte

"Bio jednom jedan princ i on je napravio veliki dvorac. I onda je bio došao zmaj i oduvao ceo zamak i onda je princ otišao da traži svoju princezu. Kad je naišao na nju on je bio jako srećan I zajedno su napravili još lepši zamak. Ali je zmaj samo hteo da otme princezu. I onda su se svi okupili i nisu dali zmaju da odvede princezu. Dogovorili su se sa njim da ako bude dobar prema njima može dobiti svoju sobu u novom zamku. Pošto je zmaj bio baš tužan jer je sam, on je prihvatio da bude dobar i živeli su svi zajedno i srećni. I došli smo do krajaa." (Teodora, 8 godina)
Bajke su neiscrpni izvor mašte. Možete ih čitati onako kako su napisane, uživati u dogodovštinama vaših omiljenih junaka, pratiti ih na njihovim različitim putovanjima i usput svašta naučiti od njih. A možete i sami da osmislite svoje priče i otvorite vrata u jedan potpuno novi svet. Kada jednom zavirite iza tih vrata, bezgranične mogućnosti mašte povešće vas u avanture kakve god zamislite (čak i one koje trenutno ne možete ni da zamislite!).

Prelistajte knjigu

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.