Informacije o kupovini

INFORMACIJE O KUPOVINI

Proces kupovine putem sajta je vrlo jednostavan i lak. Klikom na dugme “Dodaj u korpu” koji se nalazi pored knjige koju želite da naručite vi tu knjigu stavljate na spisak za kupovinu. Kada odaberete sve knjige koje želite da naručite u gornjem desnom uglu ekrana ćete pronaći ikonicu “Korpa”, odakle dalje samo pratite proceduru plaćanja. Uz unošenje minimum podataka i odabir načina plaćanja i isporuke, vaša narudžbina će brzo biti na putu ka vama.

Moguća su tri načina plaćanja:
1. Samostalnom otplatom ili putem administrativne zabrane na rate, bez kamate – prilikom naručivanja samo odaberite “Otplata na rate” i u polje jmbg unisite vaš jmbg i odaberite željeni broj rata, od 2-20 rata. Knjige će vam stići u roku od nekoliko dana, a prva rata dospeva na naplatu za 30 dana.
2. Pouzećem – celokupan iznos računa plaćate kuriru prilikom isporuke.
3. Platnim karticama – plaćanje je moguće svim vrstama platnih kartica, a odvija se preko zaštićenog sistema Banca Intesa. Vlasnici Banca Intesa kreditnih kartica mogu svoj iznos podeliti na do 6 mesečnih rata.

Napomena: za isporuke u inostranstvo jedino moguće je plaćanje karticama.

Za sve narudžbine sa sajta dostava je besplatna, za ceo svet.

Napomena: za eventualne carinske dažbine koje zavise od zemlje isporuke ne snosimo nikakvu odgovornost. Molimo vas da to proverite kod vaših lokalnih vlasti.

Isporuke u Srbiji se obično obavljaju u roku od 2 radna dana. Ponekad se zbog teškoća ili organizacije kurira taj rok može produžiti na do 5 radnih dana.
Za inostranstvo se rokovi isporuke razlikuju u odnosu na destinaciju i obično traju od 5 do 14 radnih dana. U ovo vreme ne ulazi vreme stajanja robe na carini.

Sva oštećenja, nedostatke, neodgovarajući artikal i druge nesaobraznosti knjiga molimo da nam prijavite u roku od 48h od momenta isporuke, slanjem poruke na mejl info@dalamber.rs ili pozivom na broj 060 3618 087. Nakon toga ćemo vas kontaktirati i dogovoriti sa vama povrat i zamenu knjiga, o našem trošku i u našoj organizaciji. Napomena: povratne pošiljke za koje mi ne organizujemo prevoz ne preuzimamo niti za njih snosimo nastale troškove.

KONTAKTIRAJTE NAS