Ambasador program nagrađivanja

Priča o Dalamberu počinje kada je mala beba ostavljena sama na pragu crkve. Iako teškog životnog početka, mali Žan je uskoro našao skromni dom i uz ljubav, maštu i podršku nove porodice postao svestrani akademik i jedan od tvoraca prve velike evropske enciklopedije. Inspirisani tom pričom, okupili smo se oko misije dobrog roditeljstva i srećnog detinjstva, kao temelja za odrastanje uspešnih ljudi u prosperitetnoj zajednici. Željni smo dobrih, lepih priča…

Vođeni misijom, stvaramo izdanja koja će da traju, da se dugo čitaju i koriste na radost i da ostanu dugo u svojoj porodici. Programom otplate na rate zasnovanom na poverenju, uz minimalnu proceduru, se trudimo da knjige budu svima dostupne. Verujemo u Moć mašte!

Da smo na pravom putu, uveravate nas svakodnevno vašim divnim komentarima i hvala vam na tome. Vreme koje izdvojite da sa nama podelite vaše utiske, fotografije, da nas preporučite svojim prijateljima, dragoceno je. Na taj način vi ste već deo naše misije i pomažete nam da je zajedno širimo.

U znak zahvalnosti smo osmislili program koji podrazumeva nagrađivanje svih vaših aktivnosti, tokom kojih prikupljate bodove. Oni predstavljaju dinare koje možete iskoristiti bilo kada i kako želite u narednim kupovinama.

Kako?

U meniju vašeg Naloga odaberite polje Novčanik. Tu se nalaze detaljne informacije i uputstva.

Da biste pristupili Nalogu potrebno je da se prijavite, koristeći vašu mejl adresu i lozinku koju ste dobili mejlom prilikom registracije. Ukoliko imate poteškoća sa prijavom, slobodno nas kontaktirajte.