Dalamber Program partnerstva

Priča o Dalamberu počinje kada je mala beba ostavljena sama na pragu crkve. Iako teškog životnog početka, mali Žan je uskoro našao skromni dom i uz ljubav, maštu i podršku nove porodice postao svestrani akademik i jedan od tvoraca prve velike evropske enciklopedije. Inspirisani tom pričom, okupili smo se oko misije dobrog roditeljstva i srećnog detinjstva, kao temelja za odrastanje uspešnih ljudi u prosperitetnoj zajednici. Željni smo dobrih, lepih priča…

Vođeni misijom, stvaramo izdanja koja će da traju, da se dugo čitaju i koriste na radost i da ostanu dugo u svojoj porodici. Programom otplate na rate zasnovanom na poverenju, uz minimalnu proceduru, se trudimo da knjige budu svima dostupne. Verujemo u Moć mašte!


Kako da postanem Ambasador Dalamber porodice?

Postoji jednostavan način da počnete zarađivati kroz naš Program partnerstva, ostvarujući proviziju za pomoć u posredovanju u promociji i prodaji naših izdanja. Kao našem Ambasadoru, obezbedićemo vam sav potreban promotivni materijal, kratak priručnik kao pomoć u prezentaciji izdanja, uvid u akcije i kampanje, kao i transparentno praćenje vaših aktivnosti, mesečnih izveštaja i isplata ostvarene provizije.


Nekoliko korisnih informacija za početak…

    • Sav promet ide putem sajta, preko vašeg ličnog naloga, tako da u svakom trenutku imate uvid u sve vaše aktivnosti. Knjige mi isporučujemo direktno kupcu. Na kraju svakog meseca vam isplaćujemo vašu proviziju.
    • Imate potpunu slobodu u pronalaženju kupaca, u skladu sa vašim mogućnostima, kontaktima, poslom i interesovanjima. Svim kupcima garantujemo uvek i svuda isti izbor i kvalitet, kao i iste mogućnosti nabavke i otplate.
    • Zajedno sa vama radimo na promocijama, novim ponudama i akcijama. Rado čitamo vaše sugestije i slušamo predloge za unapređenje.

Gde da se prijavim?

Prijava je brza i jednostavna. Samo popunite kratak Formular za prijavu!


KONKURIŠITE